Nya öppettider i gårdsbutiken

Nu är vår nya gårdsbutik invigd. Det blev en härlig Öland Spirar-helg med massor av besökare och roliga möten och feststämning.

Vi är också glada att presentera tre samarbeten med mathantverkare på Öland. Vår fårsalami är handgjord och lufttorkad av en tysk mathantverkare utanför Kalmar. Den är gjord på vårt fårkött och passar bra som ”snacks”. Örtoljorna är ett samarbete med Kalmar Taste i Kastlösa. Hon är också mathantverkare och odlar alla sina örter själva. Och knäcket kommer från Yngdéns i Borgholm. Med dessa produkter vill vi lyfta Smaken av Mittlandet, Öland. De säljs bara i vår gårdsbutik. Oljor och knäcke hittar du även i webb-shoppen. Välkommen in i vår gårdsbutik för provsmakning. Inom kort kan vi också erbjuda årets honung, men vi har fortfarande lite kvar från förra året.

Lagom till invigningen kom värmen äntligen till Öland. Efter en kall vår visar sig Öland från sin allra bästa sida. Varför inte besöka Öland nu när blomsterprakten är överdådig? Passa på att titta in hos oss för att Smaka på Mittlandet. Vi erbjuder provsmakning och upplevelser hela året.

När värmen kom är också hög tid att plantera ut tomater och andra grönsaker. Därför jobbar vi för fullt i odlingarna. Eftersom vi ändå är på plats har vi redan nu sommartider i gårdsbutiken. Alltså öppet måndag-fredag 10-17 och lördag 10-14. Vi fortstätter att ha söndagarna som våra vilodagar (eller snarare göra-det-vi-inte-hunnit-i-veckan-dagar).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *