Invigning av nya gårdsbutiken

Efter många timmars jobb och hjälp av duktiga snickare kan vi dra en lättnadens suck. På torsdag den 9 maj är det dags för öppning av vår nya gårdsbutik. Klockan 11.00 invigs den av Anne Wilks med musik av Knesper Knorr och dans av Algutsrums Linedansare (11.30).

I gårdsbutiken finns våra fårskinn, honung, korv och hantverk. Dessutom lanserar vi några nya produkter som är samarbeten med lokala mathantverkare på Öland! Till trädgården finns trädgårdsull och täckodlingshö.

I vårt fårstall/bågväxthus ställer Mittlandsfotograferna Roland Gottfridsson och Helene Jermer ut sina fantastiska foton, Mats Lindeborg sina akvareller och spektakulär metallskrotskonst av Metal By Me. Dessutom Ölands Naturskyddsförening med naturfalken. Som granne med ett världsarv har vi en miniutställning om Sveriges Världsarv.

Waterboys finns med droppbevattning, Grassroot Biochar säljer och tillverkar biokol och Ecolution visar upp isolering och ett sprillans nytt stallströ av hampa. Mobila sågen är hos oss torsdag-lördag och sågar stockar av ek, ask och tall.

Blir du hungrig säljer Garden Tacos smarriga wraps på lokala råvaror som kan intas med sjöutsikt vid vår mångfaldsdamm. Och blir du fikasugen finns kokkaffe på pannan över öppen eld.

Du har väl inte missat att vi har fårsafari fredag, lördag och söndag 10.00-11.30. Förboka

Vi har så klart öppet hela Öland Spirar 9-12 maj:
Torsdag 9 maj 10-17
Fredag 10 maj 10-18
Lördag 11 maj 10-18
Söndag 12 maj 10-14

Det händer en hela massa på Öland under Öland Spirar. Hela programmet för ön hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *