Vi välkomnar besökare på med respekt och ansvar. Under 2023 följer vi myndigheternas riktlinjer och anpassar vår verksamhet för din, våra djurs och vår skull. Aktiviteterna är utomhus, med begränsat antal deltagare så att vi alla kan hålla ett hänsynsfullt avstånd. Det finns möjlighet att tvätta händerna. Vi tar inte ut någon avgift om du bokar av sent på grund av sjukdom.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frukost med Skogsbad i Mittlandsskogen

september 12, 2020 @ 14:00 - 16:30

SEK295

för dig som vill investera i dig själv. Vi börjar dagen med frukost på Horvan Bokkafé och samtalar om Skogsbadets hälsofrämjande easpekter i teorin.

Efter frukost ger vi oss iväg på en lugn vandring i Mittlandsskogen där du får möjlighet att utforska vad du behöver för att må bra. Det här är för dig som vill investera i dig själv och prioritera ditt välmående.

Kom som du är – inga förkunskaper eller prestation behövs. Ta gärna med liggunderlag. Vi suger i oss av skogens dofter, färger och ljud. En möjlighet för dig som vill uppleva skogens stillhet och lugn.

Shinrin Yoku är japanska och betyder ”ta in skogsatmosfären med alla sinnen” eller att Skogsbada. Under skogsbadet går vi långsamt och utforskar skogen med alla våra sinnen vilket öppnar möjligheten till upptäcka skogen på ett annorlunda sätt. Skogsbad är ett sätt att minska stress, stärka immunförsvaret och öka välbefinnandet.

Vi rör oss långsamt inom ett begränsat område så ta på dig bekväma (varma) kläder och skor efter väder. Aktiviteten är Corona-anpassad, sker utomhus och vi håller ett respektfullt avstånd till varandra. Om du blir sjuk så meddela, ingen avbokningsavgift. Antal deltagare är begränsat så anmäl dig till horvanbokkafe@gmail.com. Samling för frukost på Horvan Bokkafé i Högsrum på mellersta Öland www.horvanbokkafe.se

Guidar gör Caroline Kindblom Landtmanson, utbildad biolog, naturvägledare, ölandsguide och under utbildning till certifierad skogsbadsguide (Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute). Caroline har kulthurlandskapet och den öländska skogen som specialintresse. Hon har gedigen kunskap om naturen och landskapet och presenterar den på ett lättsamt och trevligt sätt. En vandring tillsammans med Caroline ger många aha-upplevelser och minnen att ta med hem. Varje guidning är unik och anpassas till deltagarna, oavsett ålder, intressen och förkunskaper.

 

.

Detaljer

Datum:
september 12, 2020
Tid:
14:00 - 16:30
Kostnad:
SEK295
Webbplats:
https://www.mittlandsgarden.se/?product=shinrin-yoku

Plats

Horvan Bokkafé
Högsrums Bygata 4
Borgholm, 38792 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangörer

Mittlandsgården
Horvan Bokkafe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *