Vi välkomnar besökare på med respekt och ansvar. Under 2023 följer vi myndigheternas riktlinjer och anpassar vår verksamhet för din, våra djurs och vår skull. Aktiviteterna är utomhus, med begränsat antal deltagare så att vi alla kan hålla ett hänsynsfullt avstånd. Det finns möjlighet att tvätta händerna. Vi tar inte ut någon avgift om du bokar av sent på grund av sjukdom.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skogsbad i Mittlandsskogen

oktober 17, 2020 @ 10:00 - 12:30

SEK220

Shinrin Yoku är japanska och betyder ”ta in skogsatmosfären med alla sinnen” eller att Skogsbada. Under skogsbadet går vi långsamt och utforskar skogen med alla våra sinnen vilket öppnar möjligheten till upptäcka skogen på ett annorlunda sätt. Skogsbad är ett sätt att minska stress, stärka immunförsvaret och öka välbefinnandet. Caroline är biolog, naturvägledare, ölandsguide och under utbildning till certifierad skogsbadsguide (Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute).

Vi rör oss långsamt inom ett begränsat område så ta på dig bekväma (varma) kläder och skor efter väder. Om du har kan du ta med liggunderlag. Aktiviteten är Corona-anpassad, sker utomhus och vi håller ett respektfullt avstånd till varandra. Om du blir sjuk så meddela, ingen avbokningsavgift.

Samling på Mittlandsgården, Törnbottenvägen 68, strax utanför Algutsrum. Antalet deltagare är begränsat så anmälan sker till caroline@mittlandsgarden.se.

Detaljer

Datum:
oktober 17, 2020
Tid:
10:00 - 12:30
Kostnad:
SEK220
Webbplats:
https://www.mittlandsgarden.se/?product=shinrin-yoku

Arrangör

Mittlandsgården
Telefon
0737088632
E-post
caroline@mittlandsgarden.se
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *