Vi välkomnar besökare på med respekt och ansvar. Under 2023 följer vi myndigheternas riktlinjer och anpassar vår verksamhet för din, våra djurs och vår skull. Aktiviteterna är utomhus, med begränsat antal deltagare så att vi alla kan hålla ett hänsynsfullt avstånd. Det finns möjlighet att tvätta händerna. Vi tar inte ut någon avgift om du bokar av sent på grund av sjukdom.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kärleksknutskurs

juli 20, 2021 @ 13:00 - 16:30

sek495

När sjömannen åkte ut till sjöss, knöt han en knop på dörren till flickan han hade kär. Om knopen var åtdragen när han kom tillbaka var kärleken besvarad, om inte gjorde han sig icke besvär.

Nu har du möjlighet att lära dig virka en kärleksknutssjal i ullgarn från Mittlandsgården. Medan vi virkar får du höra om livet med får och hur ull blir till garn och andra skrönor och berättelser. I priset ingår allt material. Inga förkunskaper behövs. Vi pausar för fika och avslutar med ett besök hos tackorna som bidragit med sin ull.

Bokning och information Caroline 0737088632 eller caroline@mittlandsgarden.se

Guide:

Caroline Kindblom Landtmanson, biolog, certifierad naturguide  och certifierad skogsbadsguide samt utbildad i HLR. Caroline har gedigen kunskap om naturen och landskapet och presenterar det på ett lättsamt och trevligt sätt. En vandring tillsammans med Caroline ger många aha-upplevelser och minnen att ta med hem. Varje guidning är unik och anpassas till deltagarna, oavsett ålder, intressen och förkunskaper.

Detaljer

Datum:
juli 20, 2021
Tid:
13:00 - 16:30
Kostnad:
sek495
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , , , ,

Plats

Mittlandsgården
Törnbottenvägen 68
Färjestaden, Öland 386 90 Sverige
Telefon:
0737088632
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Horvan Bokkafe
Visa Arrangör-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *